Direktesending av BVP-seminaret med leverandører og byggherrer 15. november

På seminaret vil du få en presentasjon av nederlandske erfaringer med prestasjonsinnkjøp (BVP) og Difis piloter vil legge frem sine erfaringer fra de første BVP-prosjektene.

Publisert: 14. nov 2017, Sist endret: 29. okt 2018

BVP er en metode for prosjektstyring og innkjøp som vektlegger leverandørens kompetanse og prestasjon. Her kan du følge med på spørsmål og svar fra både nederlandske og norske representanter fra leverandører og oppdragsgivere.

Nytt fra pilotene

Difi koordinerer et pilotprosjekt for utprøving av metoden i Norge. Blant annet fra Nye Veier, som har signert sine to første BVP-kontrakter og Trondheim kommune kommunalteknikk har nylig signert kontrakt for en superbusstrase mellom Jonsvannveien og Moholt.

Innen bygg er det Omsorgsbygg Oslo KF som ligger først i løypen med to barnehager. Deretter kommer Stavanger Eiendom, Asker kommune og Trondheim Eiendom som har utlyst BVP-konkurranser om totalt fire barnehager og et flerfunksjonsbygg. 

Se diretketsending og program for dagen her

Les mer om seminaret og målgruppen på Difis kurssider

 

 

Deldette