Nå haster det å anskaffe digitale bestillingsløsninger

Difis avtale med Tradeshift/IBX på Ehandelsplattformen går ut 1. juni 2018. De som har brukt løsningen må få nye avtaler på plass. Meld deg på kurs 3. april (leverandører) eller 12. april (oppdragsgivere) og lær hvordan du gjør det.

Publisert: 07. Mar 2018, Sist endret: 29. okt 2018

Kurset er et ledd i Difis serie balanserte anskaffelser gjennom dialog (BAD). Her får oppdragsgivere og leverandører en unik mulighet til å ha dialog for å øke sin kompetanse få å gjennomføre og svare bedre på konkurranser. Denne gangen er tema digitale bestillingsløsninger.

Kurset består av tre samlinger og følger anskaffelsens tre trinn: Før, under og etter konkurransen. Difi oppfordrer oppdragsgiverne til å gjennomføre faktiske konkurranser underveis i kurset.

Målet for kurset er å skape en felles erfaringsdelings- og læringsarena hvor deltakerne får økt kompetanse om anskaffelsesregelverket og blir tryggere på å bruke dialog i anskaffelser av digitale bestillingsløsninger. Det vil også bli gitt en grundig innføring i Difis egne veiledninger og maler for konkurranse på digitale bestillingsløsninger.

Påmelding:

Balanserte anskaffelser gjennom dialog - digitale bestillingsløsninger - for leverandører

Balanserte anskaffelser gjennom dialog - digitale bestillingsløsninger - for oppdragsgivere

 

Deldette