Søk om utgiftsdekning for aksesspunkt sammen med Difi

Leverandører av aksesspunkttjenester i PEPPOL-nettverket må benytte AS4-protokoll fra februar 2020. I dag benyttes AS2 for faktura. Du kan søke EU om å få dekket utgiftene, eventuelt sammen med Difi. Frist 1. mai.

Publisert: 25. Apr 2019, Sist endret: 25. Apr 2019

Som aksesspunkt har du mulighet til å søke om midler fra EU-programmet Connecting Europe Facility (CEF) Digital for å få dekket 75 prosent av dine faktiske utlegg til å oppgradere aksesspunktet til å støtte AS4-protokollen. Difi vil lage en fellessøknad og inviterer deg til å bli med.

Hva du kan søke om?

Du kan søke om midler til de utgiftene du har med å oppgradere eller bli et aksesspunkt i PEPPOL-nettverket slik at du tilfredsstiller kravene fra OpenPEPPOL om obligatorisk bruk av AS4 fra februar 2020.

Frister

Søknadsfristen til CEF er 14. mai, men du må melde din interesse til Difi innen 1. mai. Er du interessert eller har spørsmål - send din forespørsel til AP@Difi.no merket «CEF-søknad om AS4».

Du kan også få mer informasjon på aksesspunktforum 7. mai.

Grunnlaget for finansieringen fra CEF finner du på INEAs hjemmeside.