Samarbeidslounge på anskaffelseskonferansen 2019

Tema for årets anskaffelseskonferanse er «Sammen for smartere innkjøp». Målet er at dagen fylles med inspirerende, nyttig og konkret innhold som får publikum til å spisse ørene og bli nysgjerrige. Et av tiltakene er en samarbeidslounge!

Publisert: 26. jun 2019, Sist endret: 23. aug 2019

Målet med samarbeidslounge er å skape en møteplass hvor vi kan utveksle erfaringer og løsninger for smarte innkjøp generelt, og innkjøp som muliggjør digitalisering, innovasjon, samfunns- og bærekrafthensyn spesielt.

- Vi ønsker å få til dette ved å samle offentlige oppdragsgivere, leverandører og markedsaktører og gi dem muligheten til å sette agenda, sier Tonje Nerby. 

Vi trenger din deltagelse
Har du gjort noe som andre bør gjøre, eller erfart noe som andre burde få høre om? Dine erfaringer kan komme til god nytte når noen andre står ovenfor en utfordring. Hvis vi skal gå sammen om smartere innkjøp så trenger vi å lære av hverandre, det som fungerte og det som ikke fungerte. 

På samarbeidslounge trenger vi deg til å dele smarte løsninger fra din innkjøpshverdag. Du får muligheten til å diskutere ideer, løsninger eller dele erfaringer med dine kollegaer rundt ditt tema ved ditt bord. Dette er en god mulighet til å sette en problemstilling eller løsning på agendaen for diskusjon med folk som bryr seg om det samme som deg.  

Meld deg som bidragsyter
Ønsker du å bidra med problemstillinger, praktiske handlinger eller konkrete løsninger? Meld deg som bidragsyter til samarbeidsloungen! Send epost til tonje.nerby@difi.no.