Nyhetsarkiv

Ny frist for overgang til EHF fakturering er 1. april 2019

Fristen for overgang fra EHF faktura og kreditnota 2.0 til EHF fakturering 3.0 for offentlige virksomheter endres fra 1. januar 2019 til 1. april 2019 og samkjøres med ikrafttredelse for den nye forskriften om elektronisk fakturering i offentlige anskaffelser.

Nytt verktøy for evaluering av tilbud

Evalueringsverktøyet bygger på en relativ poengmodell og er laget for å støtte innkjøpere med å utforme en evalueringsmatrise og evaluere innkomne tilbud.

Staten kan spare mange milliarder på felles innkjøp

Mandag ble den syvende avtalen om felles statlige innkjøp signert – denne gang for PC-skjermer. Ved å ha samlet innkjøp av standardprodukter som kulepenner, PC-er og mobiltelefoner kan staten potensielt spare 1,2 milliarder kroner på fire år. På sikt kan gevinstene bli enda større.

Staten har signert Norges største avtale om innkjøp av PC-er

En ny innkjøpsavtale som gjør at Staten vil kunne spare rundt 50 millioner kroner i året på felles innkjøp av PC-er ble signert i dag. Den samlede besparelsen på felles innkjøpsavtaler er med det oppe i omtrent 280 millioner i året. Les mer på Difi.no.

Interessentmøte for miljøkriterium for anlegg

Difi inviterer til interessentmøte for kriteriearbeidet 28. januar 2019. Miljøpåverknaden frå anleggsarbeid er stor. Derfor er det viktig å lage miljøkriterium for å minske påkjenningane på miljøet. Alle som vil kan melde seg på.

Enklere å navigere på BAE-sidene

Difis fagsider om offentlige anskaffelser framstår i ny drakt. BAE-sidene er nå mer brukervennlige og enklere å finne fram på.

Sider