Kontraktsoppfølging

Veiledningen har praktisk veiledning for kontraktsoppfølgning. Omfanget og ikke minst lengden på kontraktsoppfølgningen varierer fra kontrakt til kontrakt.

Publisert: 06. nov 2014, Sist endret: 06. nov 2018

Gjennom kontraktsoppfølgingen sikrer du at de ytelsene du har avtalt faktisk blir levert. I tillegg bidrar kontraktsoppfølgingen til et godt samarbeid med leverandøren og å avverge mulige misforståelser og konflikter.

Footer inn her

I veiledningen får du tips og råd for hvordan du skal gjøre en avtale kjent i virksomheten og hva du bør opplyse om. Du får tips om hvordan du bør ha et oppstartsmøte med leverandøren for å sikre en smidig kontraktsgjennomføring.

Vider inneholder veiledningen hvilke forpliktelser du som oppdragsgiver har og hvilke forpliktelser leverandøren har og hva skal du gjøre dersom du mener at du ikke har fått kontraktsmessig ytelse mm.

Du får også veiledning i hvilke endringer som lovlig kan gjøres i en kontrakt og hvilke endringer som ikke er lovlige. 

 

Dersom ytelsene som leveres endres i forhold til det som er avtalt i kontrakten, kan endringen i realiteten være en ulovlig direkte anskaffelse. Det er derfor viktig å ha kontroll på eventuelle endringer som gjøres i kontrakten.

 

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?
*