Bygg, anlegg og eiendom (BAE)

Her får du veiledning om byggeprosjekter, forvaltning- drift og vedlikehold, leie av eiendom, BVP, LCC, gjennomføringsmodeller og mye mer.

Miljøkriterier for bygg

Aktuelt

Omsorgsbygg først ute

De første prosjektene i Difis pilotprogram på BVP er ferdigstilte. Først ut i løypa var Munkerud og Vollebekk barnehage i Oslo.

Ny evaluering: BVP gir tydeligere prosjektmålsetninger

Tydeligere prosjektmålsetninger, god risikoidentifisering og framdrift i tråd med prosjektplan – dette er erfaringer prosjektene i Difis pilotering av Best Value Procurement (BVP) i bygg- og anleggsbransjen har gjort seg.

Frogn, Rælingen og Statsbygg lyser ut nye BVP-prosjekter

BVP-prosjektene drar nytte av viktige erfaringer fra blant annet intervju- og konkretiseringfasen i allerede gjennomførte BVP-prosjekter. Stavanger kommune er i gang med sin andre BVP-konkurranse; Tverlandet skole, samt planlegging av to nye brannstasjoner med BVP.

Nytt verktøy for evaluering av tilbud

Evalueringsverktøyet bygger på en relativ poengmodell og er laget for å støtte innkjøpere med å utforme en evalueringsmatrise og evaluere innkomne tilbud.

Interessentmøte for miljøkriterium for anlegg

Difi inviterer til interessentmøte for kriteriearbeidet 27.februar 2019. Miljøpåverknaden frå anleggsarbeid er stor. Derfor er det viktig å lage miljøkriterium for å minske påkjenningane på miljøet. Alle som vil kan melde seg på.

Enklere å navigere på BAE-sidene

Difis fagsider om offentlige anskaffelser framstår i ny drakt. BAE-sidene er nå mer brukervennlige og enklere å finne fram på.

Difi skal lage miljøkriterium for anleggsarbeid

Denne hausten startar Difi opp forarbeidet med å lage miljøkriterium for anleggsarbeid. Desse skal inngå i Difi sin kriterievegvisar som skal gjere det enklare for offentlege innkjøparar å gjere berekraftige anskaffingar.

Arrangementsoversikt