Kategoristrategi for fellesavtaler innen IKT-området

Statens innkjøpssenter er i gang med utvikling av kategoristrategi for fellesavtaler innen IKT-området.

Publisert: 09. aug 2019, Sist endret: 16. aug 2019

Kategoristrategi for IKT skal:

  • bidra til å sikre en helhetlig planlegging, gjennomføring og oppfølging av statlige fellesavtaler innenfor kategori IKT.
  • etablere grunnlaget for en beste praksis for anskaffelser av bærekraftige, sirkulære løsninger og produkter innenfor IKT-området.

Brukermedvirkning

Statens innkjøpssenter er avhengig av brukermedvirkning som ivaretar virksomhetenes behov og forventninger gjennom hele anskaffelsesprosessen. Det er en viktig forutsetning for gode avtaler med optimale betingelser og høy avtalelojalitet. Vi ønsker en tilsvarende tilnærming ved utvikling av kategoristrategiene. I den forbindelse søker vi deltakere fra virksomhetene som er omfattet av våre avtaler til å bidra i utviklingen av kategoristrategi for IKT. 

Ønsker du å bidra?

Prosjektet vil ta kontakt med alle virksomhetene som er omfattet av innkjøpsordningen for rekrutering til ekspertgruppen og referansegruppen.

Har du interesse for å delta i ekspertgruppen eller referansegruppen, ikke nøl med å ta kontakt med oss på e-post: Fellesavtale-IKT@difi.no

Har du spørsmål til prosjektet eller innspill du mener kan være nyttig, vennligst send oss en henvendelse på prosjektets felles e-post: Fellesavtale-IKT@difi.no

Frist for å etablere gruppene er satt til 31. august 2018. Vi ønsker derfor innspill snarest mulig. 

Ferdigstillelse

Prosjektet tar sikte på å ha en godkjent kategoristrategi klart før sommeren 2020.

Prosjektgruppe

Statens innkjopssenter IKT-fellesavtaler teambilde

Fra venstre bak: David Behrens, Ken Patrick (prosjektleder), Jørgen Iversen og Adrian Hoti. Fra venstre foran: Henriette F.V. Torgersen og Sarah Fossen Sinnathamby.

Deldette

Hjelp oss å bli bedre

Fant du det du lette etter?

Tilbakemeldinger blir ikke besvart. Gå til siden med kontaktinformasjon hvis du trenger hjelp.

Hjelp oss å bli bedre
*